Masterclass landschapsfotografie

Zet de tuinsteden mooi op de foto! In het kader van de zomertentoonstelling ‘Groen in West’, organiseert het Van Eesteren Museum samen met landschapsfotografe Mariette Carstens drie gratis masterclasses fotografie.

Heb jij een passie voor fotograferen en ben je altijd op pad met je camera? Onder professionele begeleiding van landschapsfotografe Mariette Carstens krijg je de kans om bijzondere groene plekken in Amsterdam Nieuw-West in beeld te brengen. Je kan mee doen door je keuze te maken voor één van de drie workshops en door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. De deelname is gratis! VOL = VOL

• zaterdag 20 juni, 11:00-15:30 uur: omgeving Van Eesteren Museum
  • zaterdag 4 juli, 13:00-17:00 uur: De Westelijke Tuinsteden [VOL]
  • woensdag 8 juli, 13:00-17:00 uur: Drijfsijs

Let op! Voor deelname aan de workshop is het meenemen van een eigen camera een vereiste.

Vragen over deelname aan de workshops kan je sturen naar: programma@vaneesterenmuseum.nl

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Vaartocht Van Eesteren Museum door Amsterdam Nieuw-West. Foto: Marjori Hong (www.gefladder.nl).Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.