« Alle activiteiten

  • This event has passed.

Workshop: IK ZIE JOU, WAT ZIE JIJ?

8 April Sat | 10:00 - 13:00

Werk mee aan een textielkunstwerk ontworpen door modeontwerper Antoine Peters en geef samen met buurtbewoners een gezicht aan Amsterdam (Nieuw) West. Doe mee met BORO x Mobiel x Van Eesteren Museum!

Op zaterdag 8 april starten we een nieuw textielproject, waarbij we buurtbewoners van Amsterdam (Nieuw) West aan elkaar verbinden door samen een kunstwerk te maken. Dit social designproject genaamd BORO x Mobiel is een samenwerking tussen het Van Eesteren Museum en duurzaam textielatelier BORO x Atelier. Een jaar lang trekken we met een mobiele textiel- en verfstudio door de wijk en geven we gratis maaksessies onder artistieke leiding van modeontwerper Antoine Peters. Je werkt mee aan een textielkunstwerk en leert textiel verven met groente en fruitafval. Ondertussen gaan we met elkaar in gesprek over hoe jij de wijk ervaart en hoe je omgaat met afval. Alle resultaten samen worden één groot textielkunstwerk dat aan het einde van het jaar wordt onthuld en gevierd.

De eerste maaksessie start bij het Van Eesteren Museum. Iedereen uit Amsterdam (Nieuw) West vanaf 10 jaar is welkom, ervaring is niet nodig.

Meer weten over het textielkunstwerk?

Boro x Mobiel 

Datum: zaterdag 8 april
Tijd: 10.00 – 13.00 uur, inloop 09.30 uur
Duur workshop: 3 uur
Tickets: meld je hier aan

Details

Date:
8 April Sat
Time:
10:00 - 13:00
Event Category: