« Alle activiteiten

  • This event has passed.

Nomadic Picnic

16 December, 2018 | 12:00 - 14:00

| € 17

Nomadic Picnic is een interactieve voorstelling van DAY collective, waarbij de deelnemers in stilte kunnen genieten van bijzondere gerechten en de begrippen tijd en ruimte op een andere manier ervaren. ‘Schilderijen’ van DAY collective zijn onderdeel van de tentoonstelling Rijke Eenvoud en worden gebruikt om de ruimte voor de Nomadic Picnic te bepalen. DAY collective maakt gebruik van seizoensgroenten van Wim Bijma uit de Tuinen van West.

Ontmoeten
De makers van DAY collective zeggen er zelf over: “Het is een intieme en sensuele ervaring waarbij gedachten en gevoelens op de proef worden gesteld. Nomadic Picnic is een veganistische maaltijd waar iedereen aan kan deelnemen. Het eten is van biologische oorsprong en bevat geen gluten en toegevoegde suikers. Tijdens de voorstelling wordt de ruimte bepaald en ingevuld door de menselijke interactie en ontmoeting. Gangbare tradities rond gezamenlijk eten laten we los.”

Over DAY
Het DAY collective wordt gevormd door Dorota Radzimirska en Yulia Ratman, beiden afgestudeerd in 2016 afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie. DAY staat voor het begrip ‘dag’ als eenheid in tijd van 86.400 seconden. Vanuit DAY werken zij aan interdisciplinaire projecten gebaseerd op performance arts, materiaalgebruik en het doorbreken van sociale grenzen. Hun werk was eerder te zien en te ervaren bij centrum voor hedendaagse kunst De Appel en broedplaats WOW Amsterdam.

Praktisch
Indien je voedselallergieën hebt, mail deze dan even naar daycollective@gmail.com.

Tijdens de voorstelling zit de deelnemer op matten op de grond.

Er worden video-opnamen van de picnic gemaakt.

Leeftijd vanaf 18 jaar.

Datum: zondag 16 december 2018

Begintijd: 12.00 uur

Eindtijd: 14.00 uur

Locatie: Van Eesteren Museum

Ticket:€ 17

Korting: € 14,50 voor studenten / CJP / Stadspas

Bestel hier je tickets


Details

Date:
16 December, 2018
Time:
12:00 - 14:00
Cost:
€ 17
van Eesteren Museum