« Alle activiteiten

  • This event has passed.

Voorstelling Lost City

29 September, 2018

| € 2,50

Lost City, de nieuwe theatrale performance van ZID Theater, gaat over de stad. Dit keer niet over de politiek, de problemen, achterstand en voorspoed, maar over de mensen die in die stad wonen.

Aan de orde komen vragen als: Wat is je relatie met de stad? Ben je vrij in die stad? Is er nog ruimte over om die vrijheid op een eigen manier in te vullen? Regisseuse Karolina Spaić gaat samen met het avontuurlijke spelersensemble van ZID, bestaande uit professionals en buurtacteurs, op zoek naar de Nieuwe Vrijheid in onze stad. De stad waar wij zo van houden, maar die dreigt te bezwijken onder de druk van het leven van alledag en de continue hectiek die ons opjaagt. De mens zelf lijkt het beste reddingsmiddel te zijn, de enige verbindende kracht.

Het publiek volgt een route langs korte performances – geïnspireerd op persoonlijke verhalen van de acteurs uit hun dagelijks leven in de stad – en uitgevoerd in een cross-over van disciplines: theater, dans, muziek en beeldende kunst. Vooraf en na afloop is er een randprogramma buiten het museum met korte optredens en ruimte voor uitwisseling van reacties en ervaringen.

Een bijzondere locatie
De levende expositie wordt gehouden in het Van Eesteren Museum aan de Sloterplas in Amsterdam. Het prachtige nieuwe gebouw en de bijzondere plekken rond de Sloterplas spelen een belangrijke rol in de performances tijdens het ExploreZ festival.

29 september / ExploreZ festival
Locatie: Van Eesteren Museum, Noordzijde 31, 1064 GV Amsterdam
Tijd: 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur, 16.00 uur. Elke performance duurt 40 min.
Prijs: € 2,50 per persoon.
Reserveren aanbevolen in verband met beperkt aantal plaatsen.

Koop Tickets

Details

Date:
29 September, 2018
Cost:
€ 2,50
Event Category: