« Alle activiteiten

  • This event has passed.

Zomerworkshop: Van speeltoestel naar kunstwerk

25 August, 2022 | 14:30 - 16:30

|Recurring Event (See all)

One event on 26 August, 2022 at 14:30

In deze workshop maken we van het grote speeltoestel van Aldo van Eyck voor het museum een tijdelijk mozaïekkunstwerk. We gebruiken verschillende technieken en gaan aan de slag met kleuren, vormen en verschillende materialen (verf, stift, hout, karton, tape etc.). Alle losse onderdelen verbinden we dan samen tot één groot kunstwerk buiten voor het museum. Iedereen is welkom!

Deze workshop is voor jong en oud. Kom alleen of samen met je zoon, dochter, neefje, nichtje, opa, oma. Iedereen is welkom, ook wie nog nooit creatief met materialen heeft gewerkt. Plezier in samen kunst maken en elkaar ontmoeten staan voorop.

Bij mooi weer vindt de workshop buiten plaats!

En er is nog meer!
Buitenspelen en je fantasie gebruiken. Daar draait het om bij de speeltoestellen en speelplaatsen van Aldo van Eyck. Ze zijn wereldberoemd en zijn nog op veel plekken in Nieuw-West en Amsterdam te vinden en te beklimmen. Het Van Eesteren Museum laat kinderen tijdens deze zomerworkshop ook kennis maken met Mouna en Milan. De schoolmaatjes Mouna en Milan zijn de hoofdrolspelers in de serie Zoek je Aldo – Speel ermee speelkaarten met beweeg-, doe- en maakopdrachten voor kinderen van 4 tot 9 jaar. De speelkaarten zijn hier gratis te downloaden op onze website.

Datum: donderdag 25 augustus en vrijdag 26 augustus
Starttijd: 14.30 uur
Eindtijd: 16.30 uur
Locatie: Van Eesteren Museum, Noordzijde 31, 1064 GV  Amsterdam
Maximum aantal deelnemers per workshop: 15
Leeftijd: alle leeftijden
Prijzen*: € 8,00 (vol tarief) | € 4,00 (kortingstarief) | € 4,00 (kinderen t/m 12 jaar) | gratis (kinderen t/m 12 jaar met Stadspas)
Tickets: Tickets kunnen alleen vooraf online worden gereserveerd via onze website.

Koop hier je tickets voor de zomerworkshop

* Het kortingstarief geldt voor houders van een geldige CJP, studentenkaart (mbo, hbo, universiteit), Museumkaart, Stadspas Amsterdam, ICOM, Dagkaart Van Eesteren Paviljoen en Jaarkaart Van Eesteren Paviljoen. Zij moeten de (kortings)kaart of -pas meenemen naar het museum om hem samen met het ticket bij de kaartcontrole aan de balie te laten controleren en/of scannen.

Creatieve workshops in schoolvakanties
In alle schoolvakanties biedt het van Eesteren Museum creatieve workshops voor jong en oud aan. Wilt u op de hoogte blijven van deze workshops en/of al onze andere activiteiten? Let dan op de aankondigingen op onze website en onze facebookpagina of abonneer u op onze nieuwsbrief.

Details

Date:
25 August, 2022
Time:
14:30 - 16:30
Event Categories:
,