Adres en route

Adres
Van Eesteren Paviljoen
Noordzijde 31 (tegenover BP Sloterplas)
1064 GV  Amsterdam
Google Maps
E-mail: info@vaneesterenmuseum.nl
Telefoon: 020-4471857

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
Het Van Eesteren Museum bevindt zich aan de Noordzijde 31 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met tramlijn 7 is halte Sloterpark de dichtstbijzijnde. Met tramlijn 13 is halte Burgemeester Rendorpstraat de dichtstbijzijnde. Vanaf beide haltes is het circa 5 minuten lopen naar het Van Eesteren Paviljoen.

Of reis met metrolijn 50 naar de halte Jan van Galenstraat. Loop vanaf de halte richting het westen over de Burgemeester Roëllstraat tot aan de kruising met de Burgemeester Rendorpstraat. Sla daar linksaf, langs tankstation BP Sloterplas. Het paviljoen ligt recht voor u.

Bereikbaarheid met auto
Vanaf de Ringweg A10: afslag S105, richting Geuzenveld. Bij de Burgemeester Rendorpstraat linksaf. In het verlengde van de straat ligt het Van Eesteren Paviljoen.

Parkeren
Parkeergelegenheid rond het museum is beperkt en er geldt betaald parkeren. Er geldt ook een blauwe zone; binnen de blauwe lijn kunt u voor maximaal twee uur gratis parkeren. U gebruikt hiervoor een parkeerschijf waarop u de tijd van aankomst aangeeft. Die tijd mag u naar boven afronden op het eerstvolgende hele of halve uur.

Voor meer informatie over parkeren voor gehandicapten verwijzen wij naar de website van de gemeente Amsterdam.

Let op: als je met de auto komt: Noordzijde 31 wordt niet juist weergeven op de meeste navigatiesystemen. Het museum bevindt zich net voorbij het BP tankstation aan de Burgemeester Rendorpstraat, direct aan de Sloterplas. Navigatieadres: Burgemeester Rendorpstraat 2

Openingstijden
Het Van Eesteren Museum is open op donderdag t/m zondag, van 12.00 tot 17.00 uur.
Het museum is gesloten op 1 januari, 27 april, 25 en 26 december.

 

Klik op de kaart om hem uit te vergroten