Bezoek paviljoen

Het Van Eesteren Paviljoen gelegen aan de Sloterplas is het kloppende hart van het Van Eesteren Museum. Het is hét informatiepunt over het cultuurhistorisch erfgoed van stedenbouwkundige Cornelis van Eesteren, het AUP, Nieuw-West en de naoorlogse stedenbouw en architectuur in Amsterdam. Naast de vaste tentoonstelling zijn hier met regelmaat extra tentoonstellingen te bekijken en is het paviljoen het startpunt van de begeleide wandelingen en het bezoek aan de museumwoning. Ook is er een kleine winkel waar boeken en fiets- en wandelkaarten te koop zijn, en aan de bar wordt koffie en thee geschonken.

Informatie bezoek Van Eesteren Paviljoen

Wanneer: elke donderdag t/m zondag, van 12.00 tot 17.00 uur.
Waar: Van Eesteren Paviljoen, Noordzijde 31, 1064 GV  Amsterdam
Kosten: € 4,00 (vol tarief) | gratis (kortingstarief) | gratis (kinderen t/m 12 jaar)

Tickets voor wandelingen, fiets- en boottochten, de museumwoning en andere betaalde activiteiten zijn inclusief entree tot het Van Eesteren Paviljoen (het binnenmuseum) op de dag van de activiteit. Wilt u bijvoorbeeld deelnemen aan de wandeling en daarnaast op dezelfde dag het paviljoen bezoeken? Dan hoeft u geen apart ticket voor het paviljoen te reserveren. Uw ticket voor de wandeling is inclusief entree tot het paviljoen.

Tickets vooraf online reserveren. Ook gratis tickets
Reserveer uw tickets voor zowel het museum als onze activiteiten vooraf via onze website. Dit geldt voor iedereen, ook voor bezoekers die gratis toegang hebben, zoals kinderen t/m 12 jaar en houders van kortingspassen en -kaarten (waaronder Stadspas Amsterdam en Museumkaart).
De link naar de tickets vindt u onderaan deze pagina.

Kortingstarief: kortingspas meenemen
Het kortingstarief geldt voor houders van een geldige CJP, studentenkaart (mbo, hbo, universiteit), Museumkaart, Stadspas Amsterdam, Dagkaart Van Eesteren Paviljoen en Jaarkaart Van Eesteren Paviljoen. Zij moeten de kaart of (kortings)pas meenemen naar het museum om hem samen met het ticket bij de kaartcontrole aan de balie te laten controleren en/of scannen. Als de kortingspas of kaart niet kan worden getoond bij de ticketcontrole, moet de korting alsnog worden bijbetaald.

 

Koop tickets bezoek paviljoen