AT5 in Geuzenveld

Het wekelijkse AT5 programma Aanbouw was afgelopen week in de tuinstad Geuzenveld. Na ruim een decennium bouwen en slopen in Nieuw West, wordt het tijd de balans op te maken. Hoe staat het met de stedelijke vernieuwing rond de buurt waar het allemaal begonnen: de Eendrachtsparkbuurt. Wat heeft de vernieuwing de buurt opgeleverd, had het ook anders gekund, wat vinden de bewoners van het eerste uur ervan, allemaal vragen die in deze aflevering aan bod komen. En uiteindelijk komt de hamvraag aan bod: Hoe nu verder, wie pakt de voortgang van de vernieuwing op, de markt? U ziet het, in deze aflevering.

Van Eesteren directeur Anouk de Wit vertelt over de Bakemabuurt, de Dudokhaken en wat zij hier vindt van de stedelijke vernieuwing.

De uitzending is op televisie te zien op maandag 17-11 om 17.35 en 19.20 uur, vrijdag 22-11 om 21.25 uur, zaterdag 23-11 om 21.00 uur en zondag 24-11 om 23.40 uur. En ook online te zien op de website van AT5 onder de kop Programma’s: Aanbouw.

Helaas is de aflevering momenteel niet online te zien vanwege de vernieuwing van de AT5 website


AT5 in Geuzenveld interview Anouk de Wit 17-11-2014

Uitgelicht

Tentoonstelling We built this city on Rock and Roll - Foto Luuk KramerVerkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.


van Eesteren Museum