Online: Het Van Eesteren Museum bij u thuis

Het Van Eesteren Museum bij u thuis

In bijzondere tijden ontstaan bijzondere initiatieven. Zo bedacht My daily shot of culture het Thuismuseum: kijken, kijken, niet lopen. Omdat bezoekers momenteel niet naar de musea kunnen komen, brengt het Thuismuseum musea bij de mensen thuis middels vlogs over musea. Voor een dagelijks shot cultuur. Zo ook het Van Eesteren Museum. De vloggers van Goeie Ouwe Koeien gingen op pad en op onderzoek in ons binnenmuseum, buitenmuseum en de museumwoning.
Bekijk hier de vlog en bezoek ons museum online!

Bezoekt u ons museum liever live?
Graag! Zodra het is toestaan, gaat het museum weer open. Tickets voor een bezoek aan het binnenmuseum, de museumwoning of deelname aan een van onze andere activiteiten kunt u dan weer reserveren via onze website. Houd onze website en sociale media in de gaten voor de laatste informatie en updates hierover. Of abonneer u op onze nieuwsbrief; dan bent u altijd als een van de eersten op de hoogte van Van Eesteren-nieuws en -activiteiten.

We built this city on Rock and Roll tm 27 juni 2021 1650x1080