Coronatoegangsbewijs en mondkapje verplicht

Met ingang van zondag 28 november 2021, 17.00 uur, zijn de coronamaatregelen voor onze bezoekers verder aangescherpt.

• Een geldig coronatoegangsbewijs is verplicht voor alle bezoekers van 13 jaar en ouder die ons museum betreden. Bezoekers van 14 jaar en ouder zijn verplicht bij het coronatoegangsbewijs ook een geldig identiteitsbewijs te laten zien.
  • Een mondkapje is verplicht in de binnenruimtes van het museum voor alle bezoekers van 13 jaar en ouder.
  • Alle bezoekers moeten 1,5 meter afstand bewaren tot iedereen die niet behoort tot het eigen huishouden, zowel binnen als buiten het museum.

Coronatoegangsbewijs
Alle bezoekers van 13 jaar en ouder die ons museum betreden, moeten in het bezit zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. Bezoekers laten hun coronatoegangsbewijs scannen bij de ingang van het museum. Dat kan op een telefoon en/of op papier. Van bezoekers van 14 jaar en ouder wordt daarbij ook het identiteitsbewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) gecontroleerd. Het coronatoegangsbewijs is alleen geldig samen met een geldig identiteitsbewijs. Zonder geldig coronatoegangsbewijs en geldig identiteitsbewijs krijgen bezoekers geen toegang tot ons museum.

Wat is een coronatoegangsbewijs?
Het coronatoegangsbewijs is een QR-code. Deze QR-code kan worden aangemaakt als iemand beschikt over een coronavaccinatiebewijs, een coronaherstelbewijs of een negatieve coronatestuitslag die bij binnenkomst in het museum niet ouder is dan 24 uur. De QR-code kan door iemand zelf worden aangemaakt en/of aangevraagd via de CoronaCheckApp en via de website van de overheid, www.CoronaCheck.nl.
Het coronatoegangsbewijs is persoonlijk. Een QR-code mag niet met anderen worden gedeeld of uitgewisseld. Misbruik is strafbaar.

Mondkapje en 1,5 meter afstand
Het dragen van een mondkapje is verplicht in de binnenruimtes van het museum voor alle bezoekers van 13 jaar en ouder. Daarnaast moeten alle bezoekers 1,5 meter afstand bewaren tot iedereen die niet behoort tot het eigen huishouden, zowel binnen als buiten het museum.

Geen tijdsloten, wel vooraf reserveren
Voor het bezoek aan ons museum gelden geen tijdsloten. Wel vragen wij bezoekers vooraf hun ticket te reserveren via onze website. Daarmee kunnen wij het aantal bezoekers dat gelijktijdig in het museum aanwezig is, reguleren.

Meer informatie
Meer informatie over het coronatoegangsbewijs en de coronamaatregelen in ons museum vindt u hier.

Heeft u vragen over het coronatoegangsbewijs of een van onze andere coronamaatregelen? Dan kunt u contact met ons opnemen via e-mailadres info@vaneesterenmuseum.nl, of telefonisch via 020 – 447 1857 (tijdens openingstijden van het museum).

Coronatoegangsbewijs op telefoon. Bron: www.coronacheck.nl

Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.