Gezellig druk in het Van Eesteren Paviljoen

Het was donderdag 30 november volle bak tijdens het 63ste Van Eesteren Gesprek. Het was het eerste gesprek dat in het nieuwe Van Eesteren Paviljoen plaatsvond, waarin we uitgebreid hebben gesproken over monumentale wandkunst uit de Wederopbouwperiode.

Sprekers
Kunsthistorici Yteke Spoelstra, Annette ten Doeschate en Clasien Slebos lieten sprekende beelden zien van wandkunstwerken uit de Wederopbouwperiode. Ook is er gesproken over wat er moet gebeuren om deze monumenten veilig te stellen voor toekomstige generaties.

Mocht je het gesprek gemist hebben, dan kun je later deze maand nog genoeg kennis opdoen over monumentale wandkunst. Op 29 december vindt er namelijk een fietstocht plaats, langs de meest iconische wandkunstwerken uit de Wederopbouwperiode. Interesse? Hier kun je kaarten bestellen voor de tocht.

Verslag
Kon je niet bij het Van Eesteren Gesprek zijn? Geen zorgen, er wordt een uitgebreid verslag gemaakt. Hierin kun je nalezen wat er deze avond besproken is. Het verslag kun je binnenkort downloaden, net als de verslagen van de vorige gesprekken.


Van Eesteren Gesprek 63

Uitgelichtvan Eesteren Museum