De jarige trakteert!

In verband met het coronavirus (COVID-19) is het Van Eesteren Museum tijdelijk gesloten voor bezoekers. Zodra het museum heropent, kan van onderstaande actie(s) weer gebruik worden gemaakt. Meer informatie over de tijdelijke sluiting vindt u hier.

 

Wie jarig is, trakteert. Daarom trakteert het Van Eesteren Museum bezoekers een jaar lang op verschillende (kortings)acties, winacties en andere cadeautjes. De acties gelden meestal slechts voor een beperkte periode en wisselen elkaar gedurende het jaar af. Houd onze website, nieuwsbrief en sociale media dus in de gaten om geen actie te missen.

 


 

Actie: 10% korting op verhuurprijs van boekingen Van Eesteren Museum

Het Van Eesteren Museum is een mooie inspirerende locatie om te vergaderen, brainstormen of iets anders te organiseren of vieren. Zowel het Van Eesteren Paviljoen, fraai gelegen aan de Sloterplas, als de Van Eesteren Museumwoning. geheel in jaren 50 stijl, zijn te huur. In april 2021 boekt u deze locaties met 10% korting!

Wat?
Als u in april het Van Eesteren Paviljoen of de Van Eesteren Woning boekt (voor een datum later dit jaar zodra de maatregelen het toestaan), dan krijgt u 10% korting op de verhuurprijs van de locatie.
Wanneer?
Boekingen die zijn gedaan van donderdag 1 t/m vrijdag 30 april 2021.
Hoe?
Informeer naar de mogelijkheden via boekingen@vaneesterenmuseum.nl.

Meer informatie
Meer informatie over zaalverhuur van het Van Eesteren Museum vindt u hier.

 


 

Actie: Maak kans op een gratis Jaarkaart Van Eesteren Paviljoen!

Wat?
Bezoekers van het Van Eesteren Museum kunnen tijdens hun bezoek hun e-mailadres* achterlaten in de speciale grabbelton in het paviljoen. Elke maand trekken we uit deze grabbelton één winnaar van een Jaarkaart Van Eesteren Paviljoen. Daarmee mag hij/zij een jaar lang gratis het paviljoen bezoeken.
Vergeet tijdens uw bezoek dus niet uw e-mailadres in de grabbelton te doen; wie weet bent u de volgende winnaar!
Wanneer?
Het hele jubileumjaar.
Hoe?
Deponeer tijdens uw bezoek uw e-mailadres* in de speciale grabbelton in het paviljoen. Elke maand wordt een winnaar getrokken. Hij/zij krijgt automatisch van het museum bericht.

* Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om de winnaar te kunnen aanwijzen en te kunnen contacteren als deze heeft gewonnen. Het e-mailadres wordt daarbuiten op geen enkele andere wijze door het museum gebruikt of verwerkt. Na afloop van deze actie wordt het e-mailadres vernietigd. Op deze actie is onze privacyverklaring van toepassing.

Van Eesteren Museum Zaalverhuur - Interieur Van Eesteren Paviljoen - Fotografie Luuk KramerVan Eesteren PaviljoenVan Eesteren Museumwoning_woonkamer - Fotografie Adelheid VermaatEetkamer Museumwoning Van Eesteren Museum. Foto © Thomas Heere.Jaarkaart Van Eesteren Paviljoen