Locatie en zaalverhuur

Van Eesteren Museum te boeken als originele locatie

Bent u voor een receptie, borrel, brainstormsessie, vergadering, workshop of lezing op zoek naar een originele locatie of een bijzondere en inspirerende plek? Dat is het Van Eesteren Museum. Wij bieden ruimte voor uiteenlopende evenementen en bijeenkomsten, op maat gemaakt.

Het Van Eesteren Paviljoen aan de Sloterplas
Een moderne locatie midden in het groen, vol licht, lucht en ruimte. Geschikt voor grote en kleine evenementen tot 120 personen en goed bereikbaar met OV en eigen vervoer.

De Van Eesteren Museumwoning in Slotermeer
Geheel ingericht in de stijl van de jaren 50. Een bijzondere locatie, voor bijvoorbeeld een kleine vergadering, fotoshoot of high tea.

Activiteiten op maat
Ook exclusieve openstellingen en rondleidingen buiten het reguliere aanbod zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een wandeling met een gids of een bezoek aan de museumwoning.

Informatie
Informeer naar de mogelijkheden via boekingen@vaneesterenmuseum.nl of bel naar 020 – 447 1857 tijdens openingstijden van het museum, donderdag t/m zondag, van 12.00 tot 17.00 uur.

Corona
Het huren van ruimte(n) van het museum is mogelijk buiten de reguliere openingstijden van het museum. Wel gelden als gevolg van coronamaatregelen bepaalde voorwaarden en kunnen er beperkingen zijn, afhankelijk van het type evenement. Onze coronamaatregelen gelden ook bij verhuur voor iedereen die het museum betreedt. Informeer naar de mogelijkheden via boekingen@vaneesterenmuseum.nl.

 

Lees hier al onze bezoekinformatie.

 

 

Uw boeking steunt een maatschappelijk doel; alle opbrengsten worden direct besteed ten behoeve van het museum.

Van Eesteren Museum Zaalverhuur - Interieur Van Eesteren Paviljoen - Fotografie Luuk KramerVan Eesteren Museum interieur - Fotografie Marcel van der BurgVan Eesteren Museum - Fotograaf Luuk KramerVan Eesteren PaviljoenVan Eesteren Paviljoen, interieur. Fotografie Rosa van RumptVan Eesteren Paviljoen (Foto Luuk Kramer)Van Eesteren Paviljoen. Activiteit in de buitenruimte. Fotografie Iwan DaniëlsWandeling met gids door Buitenveldert. Foto: Erik Swierstra.Van Eesteren Museum - Wandeltocht met gids - Fotografie Rosa van RumptVan Eesteren Museumwoning_woonkamer - Fotografie Adelheid VermaatVan Eesteren Museumwoning, woonkamer - Fotografie Adelheid VermaatVan Eesteren Museumwoning, woonkamer. Fotografie Rosa van RumptVan Eesteren Museumwoning, woonkamer. Fotografie Rosa van RumptVan Eesteren Museumwoning, woonkamer. Fotografie Rosa van RumptDagelijks Bestuur Stadsdeel Nieuw-West vergadert in de museumwoning; voorjaar 2014.Van Eesteren Museumwoning, bibliotheek. Fotografie Rosa van RumptVan Eesteren Museumwoning, bibliotheek. Fotografie Rosa van Rumpt