Gezocht: Handige man/vrouw Techniek bij presentaties

Als handige man/vrouw ter ondersteuning van audiovisuele techniek ben je welkom bij het museum. Je komt te werken in een leuk, enthousiast team binnen een jonge organisatie. Spreekt het je aan om in een culturele omgeving te helpen bij de voorbereiding en uitvoering van de techniek bij presentaties en evenementen? Heb je tijd om ons team te komen versterken?

Taakomschrijving
Technische ondersteuning bij presentaties en evenementen.
In ons museum organiseren wij regelmatig presentaties waarbij licht, (bewegend) beeld en/of geluid wordt geïnstalleerd. Deze presentaties vinden zowel overdag, in het weekend als ‘s avonds plaats. We zijn op zoek naar een handig persoon (man/vrouw) die op oproepbasis kan helpen met deze technische ondersteuning.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?
We vragen technische ervaring om met name videopresentaties (beamer, geluid, licht, microfoons) te ondersteunen. Als technische man/vrouw ben je verantwoordelijk, betrouwbaar, praktisch ingesteld en handig met apparatuur. je hebt technisch inzicht en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Werktijden
De werktijden zijn in overleg en op afroep, meestal buiten de openingstijden – donderdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur – van het museum, ook wel ‘s avonds.

Wat kunnen wij je bieden?
– Een mooie kans om (werk)ervaring op te doen en je cv te verrijken
– Toegang tot een groot netwerk in de culturele sector
– Plek om kennis te vergaren en te delen
– Werken op een prachtlocatie en in een open organisatie
– Gezellige en informatieve activiteiten met collega’s, zoals de 2-maandelijkse borrel en jaarlijkse medewerkersdag
– Korting op activiteiten en boeken
– Wij geven geen onkostenvergoeding

Heb je interesse en wil je meer weten?
Als je belangstelling hebt voor deze vrijwilligersfunctie, dan ontvangen we graag je cv en een korte motivatie. Je kunt deze sturen naar Annemarie Schuitema, e-mail: info@vaneesterenmuseum.nl (graag o.v.v. vacature handige man/vrouw techniek presentaties). Met vragen kun je haar ook e-mailen.