Gezocht: Klusjesman/-vrouw

Als klusjesman/-vrouw ben je welkom bij het museum. Je komt te werken in een leuk, enthousiast team binnen een jonge organisatie. Hou je van timmeren, schilderen, zagen, sjouwen? Spreekt het je aan om in een culturele omgeving te helpen bij verschillende klussen in en om het museum? Heb je tijd om ons team te komen versterken?

Taakomschrijving
Wij zoeken een handige klusjesman of -vrouw die ons op afroep kan helpen met verschillende klussen in en om het museum. Regelmatig: het doen van reparatie- en onderhoudsklusjes. Enkele keren per jaar: het werken aan af-, om, en opbouwen van tentoonstellingen. Eigen initiatief daarbij wordt zeer gewaardeerd. Wij vragen enige ervaring met kluswerk, reparaties en technische zaken.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?
Als klusjesman/-vrouw bij het museum ben je verantwoordelijk, betrouwbaar, praktisch ingesteld en handig met gereedschap. Je hebt technisch inzicht en kan zelfstandig en netjes werken. En je kunt ook goed samenwerken.

Werktijden
De werktijden zijn in overleg en op afroep, meestal buiten de openingstijden – donderdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur – van het museum, soms ‘s avonds.

Wat kunnen wij je bieden?
– Een mooie kans om (werk)ervaring op te doen en je cv te verrijken
– Toegang tot een groot netwerk in de culturele sector
– Plek om kennis te vergaren en te delen
– Werken op een prachtlocatie en in een open organisatie
– Gezellige en informatieve activiteiten met collega’s, zoals de 2-maandelijkse borrel en jaarlijkse medewerkersdag
– Korting op activiteiten en boeken
– Wij geven geen onkostenvergoeding

Heb je interesse en wil je meer weten?
Als je belangstelling hebt voor deze vrijwilligersfunctie, dan ontvangen we graag je cv en een korte motivatie. Je kunt deze sturen naar Annemarie Schuitema, e-mail: info@vaneesterenmuseum.nl (graag o.v.v. vacature klusjesman/-vrouw). Met vragen kun je haar ook e-mailen.