X

Privacyvoorwaarden


De website van het Van Eesteren Museum maakt gebruik van analytische, functionele en technische cookies. In onze privacyverklaring lees je meer daarover.
VEG #86 Herman Hertzberger: Spel & Stad

Op donderdag 15 december sluit het Van Eesteren Museum de succesvolle manifestatie SuperWest af met een lezing van architect Herman Hertzberger. De lezing gaat over het thema Spel & Stad, het jaarthema van het museum voor 2023.

Lees meer

SuperWest groeit verder: stadscentrum Osdorpplein

Op donderdag 17 november 2022 groeit SuperWest verder met de buurt stadscentrum Osdorpplein. Kunstenaar Soumaya Bazi ging in gesprek met buurtbewoners, en in deze veranderde buurt bieden wij een speciale SuperWest Wandeling en een gratis buitenexpositie met audiotour aan.

Lees meer

SuperWest Wandeling: stadscentrum Osdorpplein

Ontdek SuperWest met de SuperWest Wandeling: stadscentrum Osdorpplein. Vanaf 19 november 2022 gaan we vijf keer op pad. Wandel mee en ontdek deze buurt waarin de afgelopen 20 jaar flink is getransformeerd, gerenoveerd en gebouwd.

Lees meer

SuperWest. Stedelijke vernieuwing in de Westelijke Tuinsteden

Recente nieuwbouw-, verbouw- en transformatieprojecten in de Westelijke Tuinsteden van Amsterdam staan t/m 18 december 2022 centraal in het Van Eesteren Museum in de manifestatie SuperWest. Tentoonstellingen, activiteiten en een publicatie geven een uitvoerig overzicht van de actuele stedelijke vernieuwing.

Lees meer

Van Eesteren Gesprek #85: Samen Nieuw-West

Op 8 november 2022 spreekt Samir Bashara, programmadirecteur van Samen Nieuw-West, over het Masterplan Nieuw-West voor de komende twintig jaar. Waar gaan we de komende jaren verschil maken/merken? En wat is de rol van kunst en cultuur in het masterplan?

Lees meer

Object van de Maand: AaBe-dekens

November 2022 – Nu de nachten kouder worden, mag het winterdekbed weer uit de kast. Tot in de jaren 70 van de vorige eeuw sliepen veel mensen in Nederland ‘s nachts echter onder een laken en een wollen deken. Het liefst een deken van de Nederlandse weverij AaBe uit Tilburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten

  Uitgelicht  • Wekelijkse Activiteiten

   1. Bezoek Paviljoen

    Do t/m zo | 12.00 - 17.00

   2. Wandeling buitenmuseum

    Do t/m zo | 13.00

   3. Bezoek museumwoning

    Do t/m zo | 14.30

  • Extra Activiteiten

   VEG #86 Herman Hertzberger: Spel & Stad

   15 December | 20:00 - 22:00

  • Facebook