Juli 2021: Iconic Houses Maand

In juli 2021 viert het netwerk van Iconic Houses de Nederlandse Iconic Houses Maand. Tien moderne museumwoningen, waaronder de Van Eesteren Museumwoning, en particuliere droomhuizen staan dan in de schijnwerpers en geven tot 50% korting aan houders van het Iconic Houses passe-partout.

Hoe werkt het passe-partout?
– Het passe-partout is geldig op de vier zondagen van juli 2021.
– Het passe-partout kost € 12,50 p.p. en is verkrijgbaar via de webshop van Iconic Houses. Het is niet verkrijgbaar bij het Van Eesteren Museum (niet via de website en niet aan de balie).
– Reserveer voorafgaand aan uw bezoek tickets via de website(s) van de deelnemende woning(en) die u wilt bezoeken.
– Toon bij uw bezoek bij de kaartcontrole zowel uw ticket als het Iconic Houses passe-partout. Alleen samen zijn ze geldig.

Hoe werkt het passe-partout bij de Van Eesteren Museumwoning?
– Het passe-partout is bij het Van Eesteren Museum de gehele maand juli 2021 geldig, op alle openingsdagen van de museumwoning.
– Bezitters van het Iconic Houses passe-partout krijgen € 6,00 korting op het ticket (vol tarief) voor de museumwoning.
Het passe-partout geldt alleen voor het bezoek aan de museumwoning onder begeleiding van een gids (donderdag t/m zondag om 14.30 uur).

Tickets boeken met het passe-partout
Schaf het passe-partout aan via de webshop van Iconic Houses.
Reserveer uw tickets voor de museumwoning vooraf online via onze website.
– Kies voor het bezoek aan de museumwoning onder begeleiding van een gids en klik op de link naar de tickets.
– Kies het aantal tickets met vol tarief dat u wilt boeken.
– Voer onderaan diezelfde pagina de kortingcode ICONICHOUSES in en klik op de knop Controleer. De korting wordt verwerkt in de prijs.
– Doorloop daarna het volledige reserveringsproces.
– Toon bij uw bezoek, bij de ticketcontrole aan de balie van het museum, zowel uw ticket als het Iconic Houses passe-partout. Alleen samen zijn ze geldig.

Let op:
– De kortingscode geldt alleen voor museumwoningtickets met vol tarief. De code geldt niet voor tickets met kortingstarief.
– Het ticket met de Iconic-Houseskorting is alleen geldig op vertoon van het Iconic Houses passe-partout. Bezoekers die bij de ticketcontrole aan de balie het passe-partout niet kunnen tonen, moeten aan de balie de korting van € 6,00 bijbetalen. Vergeet het passe-partout dus niet mee te nemen naar het museum!

Geldigheid passe-partout november 2020 verlengd
Het passe-partout van november 2020 is ook geldig in juli 2021. Dit in verband met de landelijke sluiting van musea – en zo ook van de museumwoning – van 5 t/m 19 november 2020 waardoor passe-partouthouders in november onvoldoende gebruik konden maken van het passe-partout.

Koop hier het passe-partout en lees meer over het passe-partout en deze speciale maand (website Iconic Houses).

Reserveer hier direct tickets voor de Van Eesteren Museumwoning.

Lees hier meer over de Van Eesteren Museumwoning.

Iconic Houses Netwerk
De Van Eesteren Museumwoning maakt deel uit van het Iconic Houses Netwerk. De website van Iconic Houses biedt een overzicht van moderne museumwoningen en architectenhuizen over de hele wereld die geopend zijn voor publiek.

Tentoonstelling We built this city on Rock and Roll - Foto Luuk KramerVerkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.