Laatste kans! Tentoonstelling Rock and Roll

Nog t/m 14 november 2021 te zien: de tentoonstelling We built this city on Rock and Roll in het Van Eesteren Museum. Uw laatste kans om de foto’s van rock- en popiconen uit de jaren 50, 60 en 70 van Gijsbert Hanekroot te bekijken voordat ze onder de veilinghamer gaan op 21 november a.s. Kom dus langs!

Informatie, filmpjes, een online voorproefje en meer
Klik hier voor meer informatie, filmpjes, een online tour, persoonlijke jeugdverhalen, een radio-uitzending en gesprekken over de tentoonstelling We built this city on Rock and Roll.

De bijzondere vormgeving van de tentoonstelling is gerealiseerd dankzij de ondersteuning van particuliere donateurs via Voordekunst, sponsoren, Amsterdams Fonds voor de Kunst, VSBfonds en steigerbouwer Patkel.

Mick Jagger, te zien in de tentoonstelling We built this city on Rock and Roll. Foto: Gijsbert Hanekroot

Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.