Museumkaart geldig in Van Eesteren Museum

Met ingang van donderdag 10 juni 2021 is de Museumkaart geldig in het Van Eesteren Museum. Museumkaarthouders hebben vanaf die datum gratis toegang tot het Van Eesteren Paviljoen en krijgen korting op activiteiten. Houders van een Museumkaart moeten, net als alle andere bezoekers van het museum, vooraf een ticket reserveren via onze website. Op alle ticketpagina’s van ons aanbod is voortaan ook een ticket met Museumkaart verkrijgbaar.

Het Van Eesteren Museum is blij Museumkaarthouders in het museum te mogen verwelkomen. Het kunnen accepteren van de kaart is voor het museum de kers op de taart van de officiële museumstatus die het museum heeft sinds 26 oktober 2020.

Het heuglijke moment van de geldigheid van de Museumkaart wordt door wethouder Touria Meliana (Cultuur, Monumenten en stadsdeel Nieuw-West) op donderdag 10 juni feestelijk bevestigd door middel van het onthullen van het schildje ‘geregistreerd museum’.

Gratis entree + korting
De Museumkaart geeft recht op gratis entree tot het binnenmuseum (het Van Eesteren Paviljoen) en recht op het kortingstarief voor activiteiten. Waaronder wandelingen met gids in het buitenmuseum in Slotermeer en andere stadsdelen, en het bezoek aan de museumwoning.

Vooraf ticket reserveren verplicht
Houders van een Museumkaart moeten, net als alle andere bezoekers van het museum, vooraf een ticket reserveren via onze website. Ook voor het bezoek aan het Van Eesteren Paviljoen. Op alle ticketpagina’s van ons aanbod is voortaan ook een ticket met Museumkaart verkrijgbaar.

Meer informatie over de geldigheid van de Museumkaart in het Van Eesteren Museum en de tarieven vindt u hier.

Boek hier uw tickets met de Museumkaart voor het binnenmuseum, buitenmuseum en de museumwoning.

Tentoonstelling We built this city on Rock and Roll - Foto Luuk KramerVerkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.