Museumnacht Amsterdam 2022 in het Van Eesteren Museum


Op 5 november 2022 neemt het Van Eesteren Museum deel aan Museumnacht Amsterdam. Kom genieten van inspirerend live muziek, kunst, cultuur en gezellige spelletjes. Of dwaal rond in de tentoonstelling SuperWest. Doe mee met de Architecten Bullshit Bingo of Ranking the SuperWest Building.

Luister naar Braziliaanse live-muziek van Roda da Holanda en geniet van de melancholische klanken en opzwepende ritmes van de samba. De avond draait om live muziek, dansen en een connectie maken met de muziek en elkaar. Hoe ziet dat er dan uit? De muzikanten zitten rondom een tafel en jij als luisteraar staat om de tafel tussen andere mensen. Te midden van al die mensen die dansen, lachen, zingen en klappen zit er maar één ding op: meedoen. Zo sta je als het ware ín de muziek.

Laat je inspireren door de poëtische en meeslepende songs van hiphopartiest en woordkunstenaar Hessel Du Mark. Deze jonge rapper inspireert door zijn rake teksten en positieve vibes. Na zijn album Con Zen Tra Zie met Nilly in 2020, heeft hij onlangs een gloednieuw album uitgebracht met Maruru genaamd REGENBOOG PIRAAT No1 Rookie.

Of leer meer over de stedelijke vernieuwing van de Westelijke Tuinsteden van Amsterdam tussen 2000 en 2021 in de tentoonstelling SuperWest. In het Ranking the SuperWest Building kunt u 22 iconische gebouwen uit SuperWest een waarde geven en worden ze gerangschikt. Welk gebouw zet 20 jaar stedelijke vernieuwing het beste in de spotlight?

Programma Museumnacht Amsterdam
19.00 uur Ranking the SuperWest Building
20.00 uur Architecten Bullshit Bingo
21.30 uur Hessel Du Mark
22.30 uur Roda Da Holanda

Informatie
Datum: zaterdag 5 november 2022
Tijd: 19.00 – 02.00 uur
Locatie: Van Eesteren Museum, Noordzijde 31, 1064 GV  Amsterdam
(Tickets: tickets voor Museumnacht Amsterdam 2022 zijn helaas al uitverkocht.)

Check hier het hele programma van Museumnacht Amsterdam 2022

 

Uitgelicht