Online tour We built this city on Rock and Roll

Beleef de tentoonstelling We built this city on Rock and Roll online

Het Van Eesteren Museum is tijdelijk gesloten, maar u kunt ons online bezoeken. Bijvoorbeeld met deze tour door de tentoonstelling We built this city on Rock and Roll. Over de Opkomst van jeugdcultuur in de jaren 50, 60 en 70 en de centrale rol die muziek – en de rockhelden en popiconen – daarin speelt. In de tentoonstelling spelen 50 iconische popfoto’s van muziekfotograaf Gijsbert Hanekroot een centrale rol. Mick Jagger, Debbie Harry, Tina Turner, Frank Zappa, David Bowie en vele anderen kijken je – door de lens van Hanekroot – recht aan. Ontmoet hun blikken en bekijk de online tour door de tentoonstelling hier.

Tentoonstelling We built this city on Rock and Roll
Van Eesteren Museum
15 oktober 2020 t/m 27 juni 2021

Steun ons!
Het Van Eesteren Museum staat volledig achter de maatregelen tegen het coronavirus, maar wordt er zwaar door geraakt. Heeft u genoten van deze gratis tour door de tentoonstelling? En wilt u het museum helpen in deze lastige tijd? Steun het museum dan nu! Elke donatie helpt. Alvast bedankt.

Meer weten over de tentoonstelling We built this city on Rock and Roll?
Lees hier meer over de tentoonstelling.
Bekijk hier het filmpje over de opening van de tentoonstelling.
Luister hier naar het persoonlijke verhaal van schrijfster Ingrid Hoogervorst over haar favoriete band The Outsiders.
Of deel hier uw persoonlijke verhaal over rock-’n-roll, jeugdcultuur of u favoriete popicoon.

We built this city on Rock and Roll tm 27 juni 2021 1650x1080