Online tour We built this city on Rock and Roll

Beleef de tentoonstelling We built this city on Rock and Roll online

Met ingang van 10 juni 2021 is het Van Eesteren Museum weer geopend voor bezoekers en kunt u live een bezoek brengen aan de tentoonstelling We built this city on Rock and Roll. U kunt hem ook online bezoeken met deze tour door de tentoonstelling. De tentoonstelling vertelt over de opkomst van jeugdcultuur in de jaren 50, 60 en 70 en de centrale rol die muziek – en de rockhelden en popiconen – daarin speelt. In de tentoonstelling spelen 50 iconische popfoto’s van muziekfotograaf Gijsbert Hanekroot een centrale rol. Mick Jagger, Debbie Harry, Tina Turner, Frank Zappa, David Bowie en vele anderen kijken je, door de lens van Hanekroot, recht aan. Ontmoet hun blikken en bekijk hier de online tour door de tentoonstelling.

Tentoonstelling We built this city on Rock and Roll
Van Eesteren Museum
15 oktober 2020 t/m 14 november 2021

Steun ons!
Het Van Eesteren Museum staat volledig achter de maatregelen tegen het coronavirus, maar wordt er zwaar door geraakt. Heeft u genoten van deze gratis tour door de tentoonstelling? En wilt u het museum helpen in deze lastige tijd? Steun het museum dan nu! Elke donatie helpt. Alvast bedankt.

Meer weten over de tentoonstelling We built this city on Rock and Roll?
Lees hier meer over de tentoonstelling.
Bekijk hier het filmpje over de opening van de tentoonstelling.
Luister hier naar het persoonlijke verhaal van schrijfster Ingrid Hoogervorst over haar favoriete band The Outsiders.
Of deel hier uw persoonlijke verhaal over rock-’n-roll, jeugdcultuur of u favoriete popicoon.

Tentoonstelling We built this city on Rock and Roll - Foto Luuk KramerVerkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.