19+25 mei: deel je foto of herinnering aan spelen in Nieuw-West

Jan de Jonghstraat, Amsterdam. Foto Stadsarchief Amsterdam

Jan de Jonghstraat, Amsterdam. Foto: Stadsarchief Amsterdam

Op 19 en 25 mei houden wij van 12.00 tot 14.00 uur speciale spreekuren voor de nieuwe zomertentoonstelling in het Van Eesteren Museum: Spelen in Nieuw-West. Deze tentoonstelling geeft door middel van verhalen, herinneringen, foto’s en objecten van buurtbewoners een beeld van hoe er vroeger, nu en in de toekomst werd en wordt gespeeld.

Voor deze tentoonstelling zoeken wij foto’s, objecten en herinneringen van buurtbewoners uit Nieuw-West die spel en spelen laten zien. Heeft u een leuke jeugdherinnering, een mooie foto of een goed verhaal over spelen? Wij horen het graag! Kom langs op 19 of 25 mei en deel het met ons. Uw bijdrage wordt dan onderdeel van de tentoonstelling.

Spreekuren Spelen in Nieuw-West
19 en 25 mei, van 12.00-14.00 uur, in het Van Eesteren Museum aan de Sloterplas (Noorzijde 31, 1064 GV  Amsterdam). U kunt gewoon langskomen en hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Contact
U kunt uw herinnering, foto of verhaal over spelen ook met ons delen via e-mail. Stuur uw bericht naar siir@vaneesterenmuseum.nl of mijke@vaneesterenmuseum.nl.

 

De tentoonstelling Spelen in Nieuw-West wordt samen met bewoners van Nieuw-West gemaakt en vertelt verhalen over spel en spelen in Nieuw-West; vroeger, nu en in de toekomst.
Hij is te zien van 20 juli t/m 3 september 2023 in het Van Eesteren Museum.

Uitgelicht