Van Eesteren Museum in de etalage

Een rondje wandelen rond de Sloterplas is door de coronamaatregelen populairder dan ooit. Een mooi start- of rustpunt daarbij is ons paviljoen. Nieuwsgierige buurt-wandelaars gluren veelvuldig bij ons door de ramen om een glimp van het interieur en de tentoonstelling op te vangen. Daar zijn wij blij om! Om deze ‘bezoekers’ nog meer van onszelf te kunnen laten zien, hebben we grote posters achter de ramen van het paviljoen opgehangen met daarop onze online-collectie en -activiteiten en bijpassende QR-codes. Als u de QR-codes scant, komt u direct bij filmpjes, lezingen, een online tour, een podcast en andere interessante informatie. Komt u zelf ook eens kijken hoe wij onszelf in de etalage hebben gezet?

Scan & check Posters - Posters

• Scan & check Posters op het Van Eesteren Paviljoen

Tentoonstelling We built this city on Rock and Roll - Foto Luuk KramerVerkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.