Vaste tentoonstelling tijdelijk niet te bezichtigen

Tot en met 29 september 2021 is onze vaste tentoonstelling over Cornelis van Eesteren en de Westelijke Tuinsteden tijdelijk niet te bezichtigen. Dit is om de tentoonstellingen We built this city on Rock and Roll en Gispen ⎼ WHAT’s in a NAME maximaal de ruimte te geven. Vanaf 30 september is de vaste tentoonstelling weer te bezichtigen in het Van Eesteren Paviljoen.

Informatie blijft beschikbaar in paviljoen
De volledige informatie van de vaste tentoonstelling blijft wel beschikbaar voor onze bezoekers. Alle teksten en foto’s over Van Eesteren, Nieuw-West en de opzet van de tuinsteden zijn te bekijken in een boek dat in het Van Eesteren Paviljoen ter inzage ligt.

 

Nu te zien in het Van Eesteren Paviljoen

 

Boek hier tickets voor het Van Eesteren Paviljoen

 

 

 


Vaste tentoonstelling in het Van Eesteren Paviljoen. Foto Luuk KramerVaste tentoonstelling tijdelijk niet te bezichtigen - boekVaste tentoonstelling tijdelijk niet te bezichtigen - boekBoek met alle teksten en beelden van de vaste tentoonstelling in het Van Eesteren Paviljoen.

Uitgelicht

Tentoonstelling We built this city on Rock and Roll - Foto Luuk KramerVerkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.


van Eesteren Museum