Veiling! We built this city on Rock and Roll

Bied via het populaire veilingplatform Catawiki mee op foto’s uit de tentoonstelling We built this city on Rock an Roll gemaakt door muziekfotograaf Gijsbert Hanekroot.

Om de foto’s van onze tentoonstelling We built this city on Rock and Roll een tweede leven te geven, worden ze op 21 november geveild op veilingwebsite Catawiki. Dit is uw kans om een van die mooie foto’s van muziekfotograaf Gijsbert Hanekroot thuis aan de wand te hebben. Catawiki is een online veilingplatform. Iedereen kan via Catawiki op objecten en kunst bieden: maak een account aan en bied mee op het object van uw keuze. Vanaf 8 november start de veiling online en t/m 14 november kun je de foto’s live bekijken in het museum. Zit er een foto bij die u graag zou willen bezitten? Aarzel dan niet en bied mee tijdens de veiling!

Bijzondere formaten
De foto’s van Gijsbert Hanekroot zijn in diverse formaten gedrukt op zwart Forex. Dit is een dun, maar stevig plaatmateriaal.

Circulair & steun
Het tentoonstellingsontwerp is van studio Archetypisch en refereert aan de bouw van poppodia en roept een rauwe sfeer op van festivals, concerten en clubs. De tentoonstelling We built this city on Rock and Roll is circulair. De geplaatste steiger gaat terug naar de bouw, de zwarte theaterdoeken gaan terug naar het theater en de foto’s krijgen een tweede leven. Wellicht wel bij u thuis. De opbrengst van de veiling komt mede ten goede aan het museum en Gijsbert Hanekroot.

Tot en met zondag 14 november kunt u de foto’s bewonderen in het Van Eesteren Museum.

Met dank aan
De tentoonstelling is gerealiseerd dankzij de steun van fondsen, sponsoren en particuliere donateurs via Voordekunst in het voorjaar van 2020.

Verkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.