Zomerworkshop Van speeltoestel naar kunstwerk uitgesteld

Deze zomerworkshop, die zou plaatsvinden op vrijdag 16 juli en zaterdag 17 juli 2021, is uitgesteld. Hij vindt niet plaats op 16 en 17 juli.
Deelnemers die al een ticket voor deze workshop hadden geboekt, zijn persoonlijk door ons geïnformeerd.
Zodra nieuwe data voor deze workshop bekend worden, zullen wij deze op onze website publiceren.

In deze workshop maken we van het grote speeltoestel van Aldo van Eyck voor het museum een tijdelijk mozaïekkunstwerk. We gebruiken verschillende technieken en gaan aan de slag met kleuren, vormen en verschillende materialen (verf, stift, hout, karton, tape etc.). Alle losse onderdelen verbinden we dan samen tot één groot kunstwerk buiten voor het museum.

Deze workshop is voor jong en oud. Kom alleen of samen met je zoon, dochter, neefje, nichtje, opa, oma. Iedereen is welkom, ook wie nog nooit creatief met materialen heeft gewerkt. Plezier in samen kunst maken en elkaar ontmoeten staan voorop. De workshop vindt buiten plaats. (Bij slecht weer vindt de workshop binnen plaats.)

En er is nog meer!
Buitenspelen en je fantasie gebruiken. Daar draait het om bij de speeltoestellen en speelplaatsen van Aldo van Eyck. Ze zijn wereldberoemd en zijn nog op veel plekken in Nieuw-West en Amsterdam te vinden en te beklimmen. Het Van Eesteren Museum laat kinderen tijdens deze zomerworkshop ook kennis maken met Mouna en Milan. De schoolmaatjes Mouna en Milan zijn de hoofdrolspelers in de serie Zoek je Aldo – Speel ermee. Speelkaarten met beweeg-, doe- en maakopdrachten voor kinderen van 4 tot 9 jaar. De speelkaarten zijn hier gratis te downloaden.

Datum: stond gepland voor vrijdag 16 juli en zaterdag 17 juli 2021, maar is uitgesteld tot nader datum
Starttijd: 14.30 uur
Eindtijd: 16.30 uur
Locatie: Van Eesteren Museum, Noordzijde 31, 1064 GV Amsterdam
Maximum aantal deelnemers per workshop: 20
Leeftijd: alle leeftijden
Prijzen*: € 8,00 (vol tarief) | € 4,00 (kortingstarief) | € 4,00 (kinderen t/m 12 jaar) | gratis (kinderen t/m 12 jaar met Stadspas)
Tickets: Tickets kunnen alleen vooraf online worden gereserveerd via onze website.

* Kortingstarief: kortingspas en/of -kaart meenemen

Coronamaatregelen
Voor deze workshop gelden de coronamaatregelen van het museum. Mocht deze workshop vanwege strengere coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan is een terugbetaling van uw ticket mogelijk.

Kortingstarief
Het kortingstarief geldt voor houders van een geldige CJP, studentenkaart (mbo, hbo, universiteit), Museumkaart, Stadspas Amsterdam, Dagkaart Van Eesteren Paviljoen en Jaarkaart Van Eesteren Paviljoen.

Heeft u een ticket gereserveerd met een kortingspas of -kaart, zoals de Museumkaart of de Stadspas? Neem de kortingspas of -kaart dan mee naar deze workshop! Bij de kaartcontrole moet de pas of kaart, samen met het ticket voor deze workshop, worden getoond om te worden gecontroleerd en/of gescand. Als de kortingspas of -kaart niet kan worden getoond bij de ticketcontrole, moet de korting van € 4,00 alsnog worden bijbetaald.

Creatieve workshops in schoolvakanties
In alle schoolvakanties biedt het van Eesteren Museum creatieve workshops voor jong en oud aan. Wilt u op de hoogte blijven van deze workshops en/of al onze andere activiteiten? Let dan op de aankondigingen op onze website en onze Facebookpagina of abonneer u op onze nieuwsbrief.

Tentoonstelling We built this city on Rock and Roll - Foto Luuk KramerVerkoop Tussen Kunst & Vintage. Vrijwilliger Jennifer toont telefoon. Foto: Anna Ietswaart.